Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
Menü
Dr. Hummel Mikrorostos Gél tealevél mitokomplex kivonattal 01 Dr. Hummel Mikrorostos Gél tealevél mitokomplex kivonattal 02 Dr. Hummel Mikrorostos Gél tealevél mitokomplex kivonattal 03

Mi jellemzi az öregedő, a beteg és a rákos sejtjeinket? A nagyon nagy mitokondrium hiány!

 

Elsorvadnak e sejtekben a mitokondriumok, mert nem jutnak hozzá a nekik fontos alkotóelemekhez. Elszívják előlük a gócokban élő élősködőink! A növények zöld levelei tele vannak a fotoszintézishez is nélkülözhetetlen foszforral és magnéziummal. És emellett még nagyon sok enzimjük is van a kloroplasztnak, amely hasonlóan működik mint a másik energiatermelő, a mitokondrium. A legújabb találmányomban azt használom ki, hogy egy oxidatív erjedést folytató baktériummal “feldolgoztatom” a zöld levélben lévő kloroplasztot. A baktérium sejtjeibe beépülnek a zöld levél aminosavai, makro- és mikroelemei, amelyekre a mitokondriumoknak is szintén szükségük van.

 

Baktériális kivonatoknak hívom ezen produktumokat. A baktériális kivonatban ideális összetételben vannak a mitokondriumokat tápláló aminosavak, makro- és mikroelemek. Ha ezeket a kivonatokat fogyasztjuk, megelőzhetjük a mitokondrium hiányos beteg sejtek kialakulását. Jegyezzük meg, a mesterséges makro- és mikroelem-pótló, multiminerals tablettákban soha nem érhetjük el az ideális arányokat az elemek között. A fölösleges elemek pedig inkább ártalmasak, mint hasznosak. A legelső bakteriális kivonatomat a teafűvel végeztem. A legújabb géljeimbe már beleteszem ezzel a technológiával készült kivonatomat. Azokat a termékeimet, amelyet ezekkel a bakteriális kivonatokkal készülnek, a “mitokomplex” védjeggyel fogom jelölni.

Mennyiségi kedvezmények

 • 3-4 db

  5% kedvezmény

  6 641 Ft / darab

 • 5-10 db

  10% kedvezmény

  6 291 Ft / darab

 • 11 darabtól

  20% kedvezmény

  5 592 Ft / darab

6 990 Ft / darab

A várható szállítási díj 990 Ft, illetve 20.000 Ft felett ingyenes.

A belső hidratáció királyaNincs még egy rostfajta, amely annyi vizet lenne képes a bélcsatornánkban tartani, mint a Mikrorostos Gélben lévő mikrobiális cellulóz. Víz nélkül nincs élet! Elég víz nélkül nincs egészséges élet! A sejtjeink vízzel való ellátását hidratációnak nevezik. Minél több vizet képes egy élő sejt megkötni, minél hidratáltabb, annál fiatalabb és annál egészségesebb. Ez az ÉLET egyik alapszabálya.A vastagbelünkben a bélflóra mikrobáinak milliárdjai találhatók. E mikrobákat csak egyféleképpen lehet vízzel ellátni, hidratálni: ha a béltartalomban van elég víz. Ezt a feladatott csak a rostok, mégpedig a hidratált rostok, képesek ellátni. Minél több hidratációval megkötött víz van a vastagbélben, annál egészségesebb a bélflóránk. Következésképpen: minél egészségesebb a bélflóránk, annál egészségesebbek vagyunk mi! Nincs még egy ennivaló a világon, amely annyi vizet lenne képes a vastagbélbe vinni, és ott megtartani, mint a Mikrorostos Gél!

 • Összetevők: Víz, Mikrobiális Cellulóz, Zöld,- fekete tea kivonat
 • Színezékek: Vegyes gyümölcs emulzió, kék szőlőhéj
 • Energiatartalom: 29 kJ/100g (4 kcal)
 • Nettó tömeg: 450 g
 • A Mitokomplex védjeggyel jelölt Mikrorostos Gél bakteriális kivonással készült tealevél kivonat tovább segíti a természetes emésztést.

  A belső hidratáció királya  Nincs még egy rostfajta, amely annyi vizet lenne képes a bélcsatornánkban tartani, mint a Mikrorostos Gélben lévő mikrobiális cellulóz. Víz nélkül nincs élet! Elég víz nélkül nincs egészséges élet! A sejtjeink vízzel való ellátását hidratációnak nevezik. Minél több vizet képes egy élő sejt megkötni, minél hidratáltabb, annál fiatalabb és annál egészségesebb. Ez az ÉLET egyik alapszabálya.  A vastagbelünkben a bélflóra mikrobáinak milliárdjai találhatók. E mikrobákat csak egyféleképpen lehet vízzel ellátni, hidratálni: ha a béltartalomban van elég víz. Ezt a feladatott csak a rostok, mégpedig a hidratált rostok, képesek ellátni. Minél több hidratációval megkötött víz van a vastagbélben, annál egészségesebb a bélflóránk. Következésképpen: minél egészségesebb a bélflóránk, annál egészségesebbek vagyunk mi! Nincs még egy ennivaló a világon, amely annyi vizet lenne képes a vastagbélbe vinni, és ott megtartani, mint a Mikrorostos Gél!

  • Összetevők: Víz, Mikrobiális Cellulóz, Zöld,- fekete tea kivonat
  • Színezékek: Vegyes gyümölcs emulzió, kék szőlőhéj
  • Energiatartalom: 29 kJ/100g (4 kcal)
  • Nettó tömeg: 450 g

További termékeink